marți, 17 iunie 2014

Secrets are hidden in front of your eyes... Khan's Speech


Secrets are hidden in front of your eyes... Khan's Speech 



Balcan - Khan Kaan = King (limba turka) Balcan -Baal Khan- King Devil - Promised Land - "Baaalll Khann" Carpathian Khan Dracula Nicolae NOE-NEO-EO

Baal : http://en.wikipedia.org/wiki/Baal

Peninsula Baal-caanica ( insemnand "Regele Baal" Baal fiind zeul satan, kaan- inseamna rege in turca) a fost un loc unde duhurile rele au reusit sa divizeze si sa infiripe intotdeauna ura intre gruparile etnice de pe acest teritoriu, fapt ce a dus la hrana energetica negativa de care s-au bucurat aceste spirite nevazute.

Ceea ce s-a intamplat in Serbia si tarile alaturate, era programat sa se intample si in Romania dupa 1989, Ceausescu fiind singurul care a reusit sa tina tara compacta in liniste si in pace, imediat dupa revolutie imperialistii prin Iliescu au reusit sa creeze conflicte si ciocniri la Targu Mures si in tinuturile secuiesti, regizate si alimentate prin televiziune, populatia locala de origine romana si maghiara nerecunoscand aceste evenimente drept actiuni ale poporului.

Motivul real pentru care s-a incercat mereu atatarea etniilor, unii impotriva altora a fost pentru a diviza si a conduce populatia mai usor. Atata timp cat ii tineau ocupati intr-o ura reciproca, sacalii aveau timp sa distruga, sa fure, sa vanda, sa asupreasca, sa deceptioneze, astfel ca lumea ar fi cerut in final un lider unic precum UE sau casa regala.

Faptul care i-a deranjat dintotdeauna pe masoni aici in Romania a fost unitatea crestina a popoarelor, ce trebuia distrusa, astfel ca masonii sa se poata hrani in continuare din energia negativa ca vampirii din trecut. Planul principal al satanistilor masoni in aceasta tara este sa reduca populatia, ceea ce au si reusit, alungand dupa revolutie sute de mii de sasi, romani, unguri si alte etnii in vest.

Dorinta lor cea mai arzatoare ar fi o varsare de sange, asa cum se cuvine in ritualurile lor, doar ca atata timp cat mai exista crestini pe aceste meleaguri, aceste lucruri pot fi indeplinite mai greu, caci energia si puterea rugaciunii este atat de mare, incat reuseste sa ii tina pe acesti vampiri la distanta si sa ii opreasca in a-si indeplini agenda.

Biblia ne invata clar ce il opreste pe antihrist sa apara, Duhul Sfant. Atata timp cat Dumnezeu va mai tine Sfantul Duh aici pe pamant, raul inca nu se va putea dezlantui, dar in momentul cand rapirea va avea loc, adica cand Dumnezeu isi va lua oamenii crestini si Duhul Sfant de aici, diavolul va fi liber sa faca ce va dori pe aceasta planeta si aceea se va chema ceea ce este descris sub numele de Revelatie sau Apocalipsa.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu